Nästa projekt

En sammanfattning av Lasses erfarenheter utav att bygga trappa själv. Lämna gärna en kommentar efteråt om vad du tyckte om sajten!

Trappefix

Jag är ju inte snickare till yrkesprofessionen utan jobbar med helt andra saker. Men jag tycker det är väldigt kul att skapa egna lösningar och jag tror väldigt mycket på att med tålamod och noggrannhet så kommer man långt. Men man måste ha mycket tid, och acceptera att det tar tid. Då blir det bra, det blir som man vill och då blir man nöjd. Jag har haft otroligt stor hjälp av min äldste son Jonas som, förutom att han är duktig på att arbeta, bidrar med väldigt mycket fina verktyg som han förvarar hos mig. Det är jag hemskt tacksam för. Min hustru Birgitta har hjälpt till väldigt mycket med att måla och komma med goda idéer och såna saker och min yngste son har varit väldigt duktig på att riva bland annat.

Det här projektet är ju ett ständigt pågående projekt, det kommer aldrig att ta slut. Det här huset har alltid ändrats sedan 1962 och kommer troligt vis att ändras i 50 år framöver också, så att jag upplever aldrig att jag kommer att bli färdig utan det finns alltid nya saker att ta itu med och bygga till eller bygga ut eller bygga om det känner jag mig väldigt tillfreds med för att vad ska man göra när allting är klart?OBS! Stora delar av texten på denna sajt är transkriptioner från videon till höger.